KOOL WTF HIP

Cuvintele frumoase ale vocalistului System Of A Down despre Chris Cornell

"Avea acea incredibilă emoţie în voce pe care mi-a transmis-o întotdeauna"

După ce anul trecut a fost invitat să cânte pe scenă cu Prophets Of Rage o piesă Audioslave în onoarea liderului Soundgarden, Serj Tankain, vocalistul System Of A Down, a povestit într-un interviu acordat lui Eric Renner Brown despre cât de impresionat a fost de omul şi muzicianul Chris Cornell.

"În primul rând trebuie să spun că avea o voce incredibilă. Avea acea incredibilă emoţie pe care mi-a transmis-o întotdeauna, şi atunci când cânta mai soft, dar şi atunci când cânta pe înalte sau ţipa, ceea ce, cu muzica Soundgarden se potrivea perfect. De asemenea, versurile lui erau mereu o provocare, mereu anti-autoritare şi anti-ipocrizie. Când a apărut fenomenul grunge , am fost fascinat, mai ales de vocea lui Chris."

"Peste ani, când eram în turnee cu System Of A Down, am devenit prieteni. Prima impresie a fost că Chris era un tip foarte modest. Aveam lângă mine un incredibil zeu rock, care avea o graţie aparte şi în acelaşi timp era cool şi modest. Era mereu surprins când cineva îl complimenta. Dacă îi spuneam <<Imi place Temple of the Dog>>, el răspundea <<Pe bune!?>>. A fost mereu o perfect purtător de cuvând rock, foarte manierat şi un tip blajin în acelaşi timp."

"Ultima oară ne-am întâlnit la ziua lui Elton John. Vorbeam de turnee: <<N-ai obosit?>>, l-am întrebat. Mi-a răspuns: <<Nici pe departe. Plec în turneu cu Soundgarden.>>"

Sursă: Alternative Nation

Share pe Facebook