KOOL WTF HIP

De ce 28 februarie e o zi importantă pentru rock

File din poveste

În 1996, la cea de a 38-a festivitate de decernare a premiilor Grammy, care a avut loc în Los Angeles, Nirvana a ieşit câştigătoare la categoria Best Alternative Music Performance pentru albumulul MTV Unplugged in New York.

Tot în acelaşi an şi tot la Grammy, membri din formula originală Kiss aveau să fie prezenţi la festivitate, acest lucru întâmplându-se pentru prima oară după 17 de când cei patru au fost pe aceeaşi scenă împreună complet machiaţi şi constumaţi.

În 1970, Led Zeppelin aveau să cânte în Copenhaga la The Nobs, după ce, Eva Von Zeppelin, o rudă a inventatorului zepelinului, a ameninţat că dă trupa în judecată dacă aceasta îşi va folosi numele în Danemarca.

Iar în 2008, la NME Awards din Regatul Unit, Artic Monkeys aveau să fie marii câştigători la categoriile Best British Band, Best Track pentru piesa Fluorescent Adolescent şi Best Video pentru Teddy Picker. În cadrul aceleaşi festivităţi Muse ieşeau câştigători la categoria Best Live Band şi The Killers la Best International Act.

Sursă: Sixxsense

Share pe Facebook