KOOL WTF HIP

2Cellos vin la Bucureşti

Evenimentul va avea lor la Sala Palatului, Bucureşti, pe 5 decembrie

2Cellos, cel mai electrizant şi dinamic duo al muzicii instrumentale, revine la Bucureşti cu noul album “Score”, în cadrul unui concert susţinut la Sala Palatului, în data de 5 decembrie 2017, de la ora 20:00.

Concertul face parte din turneul mondial în care cei doi violoncelişti croaţi, Luka Sulic şi Stjepan Hauser, vor porni în vara acestui an, acompaniaţi de Orchestra Simfonică din Londra, condusă de dirijorul Robin Smith. Un eveniment organizat de Balkan Entertainment Group.

Cu albumul “Score”, produs de Sony Music Masterworks, 2Cellos abordează un stil nou, prin includerea în repertoriu a celor mai iubite hit-uri din muzica de film, deopotrivă clasice şi contemporane. “Score” a fost lansat pe 17 martie 2017, iar turneul mondial pentru promovarea acestuia este programat să înceapă în luna iulie a acestui an, în SUA.

"Ne place la nebunie muzica de film! Acest album cuprinde o parte dintre piesele noastre preferate, scrise de compozitorii noştri preferaţi. Iar şansa de a le adapta pentru violoncel şi totodată de a lucra cu Orchestra Simfonică din Londra este un vis devenit realitate!", spune Stjepan.

Din trackslist-ul noului album vor face parte melodii celebre din coloanele sonore ale filmelor ”Urzeala Tronurilor”, “Titanic”, “Stăpânul Inelelor”, “Mic dejun la Tiffany’s”, “Naşul”, ”Lista lui Schindler”, ”Gladiatorul”, ”Love Story”, ”Rain Man” şi multe altele.

2Cellos a zguduit YouTube-ul cu milioanele de vizualizări ale unicei versiuni video realizate după "Smooth Criminal" al lui Michael Jackson, în 2011. Iar talentul lor continuă să impresioneze atât cu hiturile rock precum “Thunderstruck” sau “Highway to Hell”, cât şi cu adaptările unor teme din marii clasici, cum ar fi Bach sau Vivaldi.

Au cântat alături de Sir Elton John, George Michael, Zucchero, Steve Vai, Lang Lang, Red Hot Chili Peppers, Queens of the Stone Age, Andrea Bocelli, Zubin Mehta sau T Bone Burnett.

De altfel, Elton John îi recomandă: „Mergeţi să-i vedeţi live pentru că sunt de-a dreptul uimitori! Nu-mi amintesc să mai fi văzut ceva atât de vibrant de la concertul lui Jimi Hendrix din anii '60“. Albumul lor de debut autointitulat şi albumele “IN2ITION” şi „Celloverse” sunt disponibile pe Sony Music Masterworks.

Biletele se pot cumpăra online pe www.eventim.ro, sau prin reţeaua Eventim şi sunt disponibile şase categorii, la preţurile de 120 lei, 150 lei, 200 lei, 250 lei, 300 lei şi 350 lei.

Share pe Facebook