KOOL WTF HIP

A fost dezvăluită cauza morţii lui Tom Petty

Artistul a decedat în octombrie anul trecut la 66 ani

Familia lui Tom Petty a dezvăluit cauza morţii muzicianului, aceasta fiind o accidentală supradoză de medicamente. Conform comunicatului, Petty a suferit de emfizem şi dureri cauzate de un şold şi un genunchi fracturate. Cu toate acestea, voia încă să plece într-un nou turneu.

"În ziua în care a murit a aflat că problemele cu şoldul pe care le avea se agravaseră şi impuneau o pauză totală, iar durerea era pur şi simplu greu de îndurat. Aceasta a fost cauza care l-a făcut să ia multe medicamente. Ştiam dinainte de a veni raportul că i-au fost prescrise multe medicamente, incluziv Fentanyl, fapt confirmat şi de legist. Ca familie, admitem că acest raport poate deschide multe discuţii privind abuzul de opiacee şi probabil că, dacă ar fi una prolifică, ar putea salva alte vieţi. Nu sunt puţini cei care consumă justificat multe medicamente abuziv, însă aceştia nu conştientizează efectul fatal pe care îl pot avea acestea asupra lor."

Familia a mai adăugat că raportul autopsiei face dovada faptului că Tom Petty a mers până în pânzele albe până în ultima clipă pentru ce a iubit cel mai mult: "să cânte live cu trupa sa pentru fanii săi loiali în cel mai lung turneu al carierei sale de peste 40 ani".

"A fost foarte mândru de realizările sale" a concis familia acestuia.



Tom Petty a decedat în octombrie anul trecut la 66 ani

Share pe Facebook