KOOL WTF HIP

"A life in 12 bars" este titlul viitorului documentar despre Eric Clapton

Nu s-a anunţat o dată exactă de apariţie a acestuia

În pofida faptului că drumul său a fost presărat cu tragedii, dependenţă de droguri şi alcool şi pierderi incomensurabile, a reuşit mereu să revină pe propriul său drum”, a declarat regizoarea Lili Fini Zanuck despre chitarist.

Aceasta va regiza documentarul alături de producătorul Searching for Sugar Man, John Battsek.

Muzica lui Clapton este fundamentul filmului nostru. Încă de la începuturile sale a fost un promotor al blues-ului, respectând tradiţia acestuia şi pe iniţiatorii lui”, a continuat regizoarea Zanuck.

De asemenea, a fost într-o permanenţă căutare a propriei modelări artistice, prin schimbări care nu de puţine ori au năucit fanii şi mass-media, cu schimbări bruşte a direcţiei muzicale, ale sound-ului, trupelor, ale stilului de a cânta la chitară şi chiar ale aspectului fizic”, a continuat aceasta.

Documentarul beneficiază de imagini în premieră din arhiva personală, momente din concerte, postere, scrisori scrise de mână, desene şi chiar de acces la jurnalul personal al lui Clapton.

A life in 12 bars oferă, sub aspectul introspectiv, momentele grele prin care chitaristul a trecut, incluzând lupta sa cu drogurile şi moartea fiului său în 1991.

Este într-adevăr povestea unei victorii melancolice, plină de nostalgie, dar în permanenţă puternică din punct de vedere muzical şi mereu în căutarea unui viitor”, a mai adăugat Zanuck.

N-a fost încă anunţată o dată de lansare a filmului.

Sursă: Rolling Stones

Share pe Facebook