KOOL WTF HIP

Actriţa Charlyne Yi îl acuză pe Marilyn Manson de hărţuire şi rasism

Breaking News: Manson nu e tocmai cea mai decent personaj de pe planetă

Dezvăluirile din ultimele zile ale actriţei Charlyne Yi trebuie că or fi răsturnat cu susul în jos lumea unor pasionaţi de Marilyn Manson. Surprinzător, nu este tocmai cel mai simpatic şi agreabil personaj din industria muzicală.

În urma ştirii conform căreia Marilyn Manson a dat-o de gard în recentul concert din 15 februarie din Huntington, New York, unde a fost într-atât de praf încât n-a reuşit să cânte decât câteva piese, iar fanii şi-au cerut banii înapoi, a comentat evenimentul pe cootul său de Twitter şi actriţa Charlyne Yi, cunoscută pentru rolurile sale din Knocked Up şi ultimul sezon din serialul House.

"Nici să nu mă porniţi cu Marilyn Manson. Da, s-a întâmplat cu mult timp în urmă. Jucam în ultimul sezon House când a venit în vizită pe platou, căci era un mare fan al serialului şi a început să hărţuiască toate femeile de faţă, întrebându-ne dacă ne transformăm în foarfece sau în rinoceri, iar pe mine m-a numit Chinezoi.Sper sincer că va primi ajutor."

Această postare a fost ulterior ştearsă pentru că mai mulţi fani a lui Manson au început să-i adreseze tot soiul de măscări, printre care să-i dorească moartea sau să o facă vinovată pentru incident.

"Este total neplăcut să fii hărţuită de diverşi indivizi pe internet. Când povesteşti un astfel de incident numele tău rămâne legat de hărţuitor. Se ignoră complet cine eşti", a explicat Yi de ce şi-a şters postările.

În prezent Marilyn Manson se află în turneul de promovare al celui mai recent album, Heaven Upside Down, lansat în octombrie, anul trecut.

Se pare că o zi mai târziu după nefericitul eveniment din Huntington, New York, Manson a reuşit să ţină un concert reuşit cap-coadă în Sayreville, New Jersey.

Sursă: Blabbermouth

Share pe Facebook