KOOL WTF HIP

Acuzaţii grave asupra membrilor trupei poloneze Decapitated

Toţi cei patru au fost acuzaţi de viol

Membrii trupei poloneze Decapitated au fost reţinuţi sâmbătă, 9 septembrie, în Santa Ana, California, fiind acuzaţi de răpirea unei femei.

Conform publicaţiei The Spokesman Review, care a obţinut o copie a dosarului din instanţă, cei patru sunt acuzaţi de că au violat o femeie în autocarul de turneu, după show-ul pe care trupa l-a susţinut în Spokane, Washington.

Presupusa victimă şi prietenul ei au declarat poliţiei că au fost invitaţi în autocar de către membrii Decapitated, apoi unul dintre ei a luat-o pe aceasta de sâni. Acesta a fost ulterior identificat ca fiind toboşarul trupei, Michal Lysejko.

Conform raportului poliţiei, aceeaşi femeie a declarat că "s-a simţit inconfortabil, când membrii trupei au început să vorbească între ei în poloneză.". Acesta a mai adăugat că atmosfera în autocar s-a schimbat brusc şi că totţi cei invitaţi s-au simţit priviţi ca o pradă.

Documentele curţii mai relevă că aceeaşi femeie a declarat poliţiei că vocalistul Rafal Piotrowski a încercat să o sărute, iar aceasta l-a împins şi atunci el i-a răsucit mâna la spate şi a împins-o în baie cu faţa spre chiuvetă şi oglindă. Atunci i-a văzut şi auzit pe ceilalţi membrii ai trupei cum vorbeau s-o violeze pe rând.

După presupusul incident, femeia a sunat la poliţie, a fost găsită la doi km de locul unde a avut loc concertul şi a fost dusă la spital pentru investigaţii, în urmă cărora s-a constatat că are echimoze semnificative la bpraţele superioare care fac dovada că a fost imobilizată şi vânătăi la încheieturile mâinilor. De asemenea, presupusa victimă a raportat că a lovit pereţii băii să atragă atenţia celorlalţi.

Chitaristul Waclaw Kieltyka a declarat poliţiei că i-a văzut pe colegii săi Pietrowski şi Wiecek făcând sex cu o femeie în baia autocarului şi a fost de acord să i se recolteze probe ADN.

Basistul Hubert Więcek a admis că a fost o petrecere în autocar şi că au fost prezente şi câteva femei. Apoi a cerut avocatului un translator şi a refuzat să mai dea vreo declaraţie. De asemenea, acesta a refuzat şi recoltarea de probe ADN.

Conform celei mai recente declaraţii ale avocatului trupei, Steve Graham, trupa intenţionează să lupte împotriva tuturor acuzaţilor şi se vor asigura că şi varianta lor asupra celor întâmplate va fi auzită.

În prezent, membrii Decapitated sunt arestaţi în Los Angeles şi aşteaptă să fie extrădaţi în Spokane, Washington.

Trupa poloneză de death-metal a lansat la începutul verii albumul Anticult şi se aflau în turneul de promovare al acestuia.

Sursă: TeamRock

Share pe Facebook