KOOL WTF HIP

Bateristul Metallica, Lars Ulrich, spune că trupele noi sunt din ce în ce mai slabe

Metallica se află în turneul mondial pentru următoarele trei luni, cu concerte în China, Singapore, Danmerca, Mexic şi America de Sud.

Într-un recent interviu acordat unei publicaţii online, întrebat dacă mai putem vorbi de calitate în muzica noilor trupe, Lars Ulrich s-a arătat foarte pesimist:

"Acum 10 ani, sau acum 30 ani, îmi spuneam Oh, Doamne, Guns N Roses, wow, cine sunt băieţii ăstia de la Nirvana sau Oasis. În prezent nicio trupă n-a reuşit să mă mai impresioneze. Ultima trupă care m-a surprins plăcut a fost The Swords, din Austin, Texas. Stoner rock, un Black Sabbath foarte modern. Super cool! Au apărut acum vreo 7-8 ani şi a i-am laut cu noi în turneu. Mi-au mai plăcut o trupă norvegiană, Kvelerkat. Sunt foarte puţine trupe noi care mai sună proaspăt zilele astea. Asta nu înseamnă că, dacă nu apare ceva nou care să mă surprindă cu adevărat, nu voi recunoaşte. Doar că sunt din ce în ce mai puţine."

Metallica se află în turneul mondial pentru următoarele trei luni, cu concerte în China, Singapore, Danemarca, Mexic şi America de Sud.

Share pe Facebook