KOOL WTF HIP

Bjork şi-a ataşat un dildo pentru coperta noului album, "Utopia"

Discul apare spre sfârşitul acestei luni

Bjork a surprins mereu atât muzical, cât şi din punct de vedere al vestimentaţiei. Una din cele mai şocante apariţii avea să fie în 2001 la Premiile Academiei, când a purtat o costumaţie de lebădă şi cu o coroană pe cap brodată de designerul James Merry.

În cel mai recent clip, The Gate, care este si primul single de pe viitorul album, Utopia, Bjork a purtat o costumaţie Gucci, creată de designerul italian Alessandro Michele din PVC,  a cărei producţie a durat nu mai puţin de 550 ore.

Lucrurile nu se opresc aici, artista islandeză împingând lucrurile într-o zonă fashion riscantă şi controversată, afişându-se cu un dildo vişiniu legat cu nişte curele, care pe site-urile de accesorii sexuale poartă denumirea de strap-on, imagine care se va regăsi pe coperta viitorului ei disc.

Noua ei ipostază a fost creată de designerii Jesse Kenda, James Merry şi make-up artistul Hungry, care o prezintă pe artistă într-o blană sintetică albastră destul de copilărească, creată de designerul ucrainean Paskal, la care este ataşat strap-on-ul.

Utopia urmează să apară pe 24 noiembrie la One Little Indian Records.

Sursă: Vogue

Share pe Facebook