KOOL WTF HIP

Brad Pitt, membrii Metallica, Linkin Park şi Nirvana au participat la înmormântarea lui Chris Cornell

Locul de depunere al cenuşei vocalistului Soungarden se află lângă prietenul său, Johnny Ramone

Liderul Foo Fighters, Dave Grohl, Brad Pitt, Lars Ulrich şi James Hetfield de la Metallica, chitaristul Jane’s Addiction, Dave Navarro, Jeff Ament de la Pearl Jam, vocalistul Linkin Park, Chester Bennington, Pharrell şi foştii săi colegi Tom Morello şi Kim Thaylin au participat ieri la ceremonia privată de depunere a cenuşei vocalistului Soundgarden, Chris Cornell, care a avut loc la Fairbanks Lawn din cimitirul Hollywood Forever, alături de soţia şi copiii acestuia.

În cadrul ceremoniei, Chester Bennington a cântat Hallelujah.


Locul de depunere al cenuşei vocalistului Soungarden se află lângă prietenul său, Johnny Ramone.

Chris Cornell s-a sinucis pe 18 mai în camera unui hotel din Detroit, după ce a susţinut un concert în acest oraş cu Soundgarden. Rezultatele testului toxicologic sunt aşteptate şi vor dezvălui dacă vocalistul a consumat şi alte substanţe în afară de Ativan care îi era prescris de medic.

Familia acestuia susţine că vocalistul lua Ativan, care este un medicament împotriva anxietăţii, şi că efectele secundare ale acestuia pot duce la gânduri de sinucidere.

Ted Keedick, tour managerul lui Chris Cornell şi vechi colaborator al acestuia susţine că vocalistul a părut drogat pe parcursul întregii zile şi că show-ul pe care l-a susţinut în Detroit cu câteva ore înainte de sinucidere n-a fost nici pe departe unul din cele mai bune.

Chris Cornell a fost incinerat joi, 23 mai, iar publicul are acces la piatra funerară a acestuia.

Sursă: Blabbermouth
 

Share pe Facebook