KOOL WTF HIP

Breathelast a lansat single-ul “Ascuns în pereţi” în exclusivitate pe Zonga

Lansarea clipului are lor pe 19 octombrie

Trupa Breathelast a lansat în exclusivitate pe Zonga un nou single în limba romana, Ascuns în pereţi, care vine ca o continuare pentru Monstrul, piesa cu clip lansata anterior.

Piesa poate fi ascultata aici.

De data aceasta actorul principal, afectat de revolta trupei din Monstrul, se retrage să scape de noua stare de apasare dobandită, dar chiar şi în singuratate începe sî auda formaţia cantand, să o vadă la tv, accentuându-i angoasa şi mania şi obligându-l să se ducă să îi caute şi să îi înfrunte. La finalul călătoriei, deşi ajuns la sursa sunetului, nu mai gaseşte nimic, dar se regăseşte în calmul dobândit pe sine. Dacă în Monstrul spuneam că în noi traiesc mai multe creaturi, de data asta vom numi una dintre ele şi anume mânia, care iese la suprafaţă şi mai puternic cand încercam să ascundem problemele adânc înauntru, fără să căutam o cale de parcurs până la dizolvarea iluziilor care ne bântuie. Având în vedere ca ne trebuie şi o concluzie generală, după cele doua părţi ale unui întreg încă în constructie, ne gândim deja la o incheiere pentru posibila trilogie. Only sharks will tell.” – a declarat formaţia.
 
Piesa a fost înregistrată la Real Sound and Vision, de către Vladimir Ivanov (Pinholes, Brad Pits), de asemenea mix/master de către Vladimir (BlueCat Studio). Videoclipul a fost filmat de Anya & Vladimir, cu ajutor pentru cadrele cu drona din partea lui Florin Ciorica, editat de către Anya (BlueCat Studio) şi a fost lansată cu ajutorul Zonga şi Universal Music Romania.

Lansarea oficială a videoclipului va avea loc în data de 19 octombrie 2017 în club Centru de la ora 19:30.

Share pe Facebook