KOOL WTF HIP

Breathelast au scos clip nou la piesa “Monstrul”

Trupa pregăteşte un turneu în ţară

Trupa de metal-core, Breathelast, al lansat de curând un videoclip la piesa Monstrul. Momentat trupa pregăteşte un album de cursă lungă care urmează să apară la sfărşitul lui 2017. În paralel cu acesta, Breathelast mai au pe ţeavă un alt material, care va fi integral în limba română, din care face parte şi Monstrul.

Trebuie experienţă, frustrare asumată şi explicată, amintiri de toate felurile şi neaparat o directie clară pentru care sacrifici timp si resurse, dar atenţie, fara regrete. Aşa a aparut direcţia de a aborda piesele Breathelast şi în limba română”, a declarat vocalistul trupei, Mihai

Ideea ce stă in spatele piesei Monstrul, este una simpla: suntem o trupă care activeaza pe propriile puteri, într-o societate care nu permite dezvoltarea artistică sau promovarea eforturilor, deoarece, sincer, are cu totul alte probleme de evoluţie. In timpul zilei facem parte din cultul imaculat al rigorilor impuse, ascundem demonii nemulţumirii prin gesturi de politeţe faţă de indivizi care nu preţuiesc omul şi nici poziţia acestuia, doar reflexia în oglindă. Odata cu venirea nopţii, nervii încep să se destinda si să reintre în altă lume, lumea ascunsă de cea reală (atat de puţin promovată şi de mediatizată, încat pare ascunsî), în care noi ne ocupam cu ruperea lanţului format de catre rutina prin ceea ce punem in muzica: monstrul din fiecare dintre noi”, a continuat acesta.

Pe Breathelast îi puteţi vedea live pe 10 februarie la Voltage Bar în Bucureşti pentru un concet acustic, pe 24 februarie la Iaşi, pe 25 la Suceava, pe 10 martie la Constanţa şi pe 15 martie din nou la Bucureşti în Expirat.

Share pe Facebook