KOOL WTF HIP

Breathelast lansează albumul "All Of This Amounts To Exactly Nothing / Until You Throw It All Away"

Evenimentul va avea loc pe 13 februarie într-unul din cluburile din Bucureşti

Breathelast a făcut publică data lansării viitorului album full length, de altfel primul din discografia formaţiei de rock / metal din Constanţa - Bucureşti.



Lansarea oficială va avea loc la Control Club pe data de 13 februarie, unde formaţia îl va avea ca invitat special pentru support act pe Andrei Irode, cu un DJ set special unde va avea drept invitaţi nume importante din scena locală alternativa / rock / metal / electro / hip hop / de muzica clasică.



Miluţă Flueraş a realizat sedinţa foto pentru promovarea viitorului material, sesiune a cărei concluzie grafică a fost data de către Alexandru Das [ of Valerinne, Modern Ghosts of The Road ]. Albumul poarta titlul "All Of This Amounts To Exactly Nothing / Until You Throw It All Away ", conţine 14 piese, dintre care 12 în limba engleza şi 2 in limba română (Oase, Infern). Toate piesele au fost inregistrate la Studio148 şi produse de către Marius Costache

.

"Titlul stă loc de morala prevestitoare faţa de abandon. Abandon faţă de ceea ce te transformă sau faţă de ceea ce poţi deveni în cele din urma, dacă investeşti în ceea ce simţi şi neaparat nu renunţi la lupta pe parcurs, încât să devii dominat de "ce ar fi putut fi?".



"Piesele sunt aranjate dupa o idee ciclică, istoria se repeta şi omul va fi ecoul propriilor greşeli, lăudandu-se că învaţă din ele numai când mediul îi permite să se destindă, dar nu va face cu adevarat nimic pentru a preîntampina repetiţia, doar o va primi mereu altfel, ca pe o iscoada a vremurilor cu care este contemporan. Cele 14 piese formează rândurile unei scrisori imaginare a omului, către om, parcurgerea lor, atât a ordinii cât şi a versurilor, conducând către concluzia că totul o să se prăbuşească în jurul nostru şi va trebui să o luam mereu de la capat, într-o formă sau alta. Practic, este o avertizare, ce desfăşoară (pe parcursul albumului) o sentinţă, care nu va fi înteleasă decât atunci când va fi prea tarziu. "

Share pe Facebook