KOOL WTF HIP

Brian Johnson: "Am avut o călătorie minunată" cu AC/DC

În prezent viitorul trupei este incert

Vocalistul AC/DC, Brian Johnson, a fost forţat să părăsească trupa în martie 2016 şi să renunţe în a-şi însoţii colegii în turneul Rock Or Bust, după ce doctorii l-au avertizat că riscă să-şi piardă auzul, dacă mai mai continua să cânte live. Acesta a fost înlocuit de controversatul Axl Rose.

Johnson a venit în AC/DC în 1980, după moartea lui Bon Scott şi şi-a făcut debutul în cel mai de succes album al trupei din toate timpurile, Back In Black.

De curând, vocalistul a vorbit pentru The Sunday Times despre pasiunea sa pentru vehiculele pe 4 roţi, dar şi despre problemele cu auzil care i-au grăbit sfârşitul carierei de 36 ani cu AC/DC.

"Pe scenă îmi era din ce în ce mai greu să aud chitarele, practic cântam mai mult din memorie. Şi nu sunt genul căruia îi place să trişeze. Privind în urmă, am avut cu trupa o călătorie minunată."

În urmă cu doi ani, Johnson a declarat într-o scrisoare deschisă către fani că face tot ce îi stă în putere să continue să înregistreze şi să facă turnee, asta neînsemnând neapărat că revine în AC/DC.

În prezent, viitorul AC/DC rămâne incert, chitaristul Angus Young nu a specificat dacă activitatea trupei va mai continua.

Sursă: Blabbermouth

Share pe Facebook