KOOL WTF HIP

Byron concertează la Bucureşti pe 26 ianuarie

Show-ul va avea loc într-unul din cluburile din capitală

Pe 26 ianuarie, ia-ţi prietenii şi hai la Quantic! Te aşteaptă un concert byron cu multă energie, primul concert al trupei din noul an!

Biletele la concert se găsesc în reţeaua www.iabilet.ro şi costă 40 de lei (cu o reducere de 50% pentru studenţi, în baza carnetului).

Cu siguranţă cunoaşteţi muzica fredonaţi cântecele, căci byron există de 11 ani, cu 6 albume de studio lansate şi 3 DVD-uri live. Au cântat de-a lungul timpului atât pe scene mari cât şi în locuri mici, în care legătura cu publicul este primordială, au compus coloana sonoră pentru un serial marca HBO şi au filmat un concert în Salina Turda, la peste 100 de metri adâncime – „Live Underground”.



Experienţa unui concert byron este inedită, creativitatea muzicală fiind la un nivel maxim. Din când în când, trupa face şi concerte de improvizaţie, spectaculosul primând la astfel de evenimente.

Când byron a avut primul concert, pe 1 decembrie 2006 (sold-out la Lăptăria Enache), solistul şi compozitorul Dan Byron era deja cunoscut pe scena alternativă românească graţie activităţii în trupe precum Urma şi Kumm. Ceilalţi membri nu erau nici ei străini scenei rock – de exemplu 6fingers (clape) era activ la nivel european cu trupa de metal Magica. În timp, byron şi-au definitivat sound-ul cameleonic, bucurându-se în prezent de o sonoritate recognoscibilă la intersecţia unor genuri precum alternative rock, art rock sau progressive.

byron înseamnă:

Dan Byron – voce, chitară, flaut
Sergiu "6" Mitrofan – voce, clape, chitară
Dan Georgescu – chitară
László Demeter - bass
Ovidiu Cristian – tobe

Invitaţi speciali: Bucium

Bucium este o trupă rock cu influenţe folk, ambiental şi metal simfonic, caracterizată prin folosirea a două viori alături de chitară, bas, tobe, instrumente tradiţionale şi voce. Albumele Bucium sunt conceptuale, îmbinând legendele şi basmele româneşti cu o muzică introspectivă, spirituală, adusă într-o notă contemporană.

Prin fiecare show şi piesă, ascultătorii pot regăsi puritatea copilăriei, în care se ascultă basme, explorându-se un univers fantastic. Toate materialele Bucium au rădăcini în mituri şi legende, însă versurile şi muzica sunt compoziţii originale.

Bucium înseamnă:

Alexa Milea - vioară;
Andi Dumitrescu - chitară, voce, clape, instrumente de suflat;
Cristian Răducanu - tobe;
Mihai Balabaş - vioară, chitară;
Robert Ardeleanu - chitară bas.

Share pe Facebook