KOOL WTF HIP

Ce are de spus nevasta lui Blackmore despre eventuala revenire a acestuia în Deep Purple

"Ploaia s-a oprit şi soarele a răsărit" Ian Gillan

După ce legendarul chitarist, Ritchie Blackmore, şi-a exprimat fără succes dorinţa de a reveni pe scenă în câteva concerte Deep Purple din turneul de adio al trupei, The Long Goodbye, se vede treaba, a venit rândul nevestei să-i susţină acestuia cauza.

"Sincer vorbind, în toate interviurile pe care Ritchie le-a dat în trecut, de când nu mai cântă cu Purple, nici măcar o singură dată n-a spus ceva negativ despre Gillan. N-a spus niciodată neplăcut despre el", a declarat Candice Night, care îi este soţie lui Blackmore de 9 ani în cadrul unui interviu acordat postului de radio 95.9 The Rat.

"N-are nicio problemă să cânte în câteva concerte cu Deep Purple", a confirmat aceasta.

Recent, chitaristul Ritchie Blackmore a povestit că a vrut să împartă scena cu trupa în cadrul ceremoniei de introducere a trupei în Rock And Roll Hall Of Fame în 2016, dar a fost oprit de managerul acesteia, Bruce Payne.

Vocalistul Ian Gillan a declarat de curând că este exclus ca Blackmore să revină alături de foşti săi colegi, folosindu-se de metafora "ploaia s-a oprit şi soarele a răsărit."

Compozitorul unor riff-uri celebre, printre care şi celebrul Smoke On The Water, Blackmore a părăsit Deep Purple în 1993.

Sursă: Blabbermouth

Share pe Facebook