KOOL WTF HIP

Ce spun rezultatele testului toxicologic despre moartea lui Chris Cornell

Liderul Soundgarden s-a spânzurat pe 18 mai în camera unui hotel din Detroit

Conform TMZ, întârziatul raport toxicologic ne dezvăluie că în momentul decesului în trupului lui Chris Cornell se găseau medicamente prescrise de medic, cum ar fi Naloxonă (Narcan), butalbital, lorazepam (Ativan), pseudoefedrină (decongestionant) şi barbiturice.

"În opinia mea, moartea a survenit prin spânzurare", a declarat medicul examinator Theodore Brown, de la Wayne County, Michigan. Examinatorii de la Wayne County au confirmat că medicamentele pe care Cornell le lua nu au contribuit la decizia acestuia de a se sinucide.

Văduva liderului Soundgarden, Vicky Cornell, a dat o declaraţie de presă, în urma rezultatelor testului toxicologic:

"Mulţi dintre noi care l-au cunoscut pe bine pe Chris, au observat că în ultimele sale ore de viaţă n-a mai fost el însuşi. Am aflat din raportul toxicologic ce medicamente luase. După mulţi ani departe de orice drog, ceva foarte grav i-a afectat judecata şi starea de spirit."

"Evident, ceva grav s-a întâmplat cu el, iar eu şi copii mei suntem devastaţi. Apreciem susţinerea şi iubirea celor care ne sunt alături în aceste momente foarte dificile pentru noi" a mai adăugat aceasta.

Liderul Soundgarden s-a sinucis pe 18 mai în camera unui hotel din Detroit, după ce a susţinut un concert în acest oraş cu trupa sa.

Chris Cornell şi Vicky Karayiannis au fost căsătoriţi timp de 13 ani, timp în care au făcut doi copii, Toni de 12 ani şi Christofer de 11. De asemenea, Cornell mai are o fată de 16 ani, Lillian Jean, din primul său mariaj cu managerul Soundgarden, Susan Silver.

Sursă: NME
 

Share pe Facebook