KOOL WTF HIP

Ce spune raportul poliţiei privind moartea vocalistei The Cranberries, Dolores O’Riordan

Artista a fost diagnosticată cu sindrom bipolar în 2015 şi a vorbit despre lupta cu tulburările de alimentaţie, cu alcoolul şi cu abuzurile din copilărie

Poliţia Scotland Yard a finalizat ancheta privind moartea subită a vocalistei The Cranberries, Dolores O'Riordan, şi a emis o declaraţie publică a concluziei acestuia:

"Poliţia din Westminster a fost sesizată ieri dimineaţă, 15 ianuarie, la ora 09.05, la un hotel din Park Lane, privind moartea subită a unei femei în vârstă de 46 ani. Moartea acesteia nu este tratată ca fiind una suspectă. Un raport complet urmează să fie întocmit de către medicul legist."

O'Riordan venise la Londra pentru o sesiune de înregistrări pe care trebuia să le facă cu trupa metal, Bad Wolves.

Vocalista a fost căsătorită cu tour managerul trupei The Cranberries, Don Burton, timp de 20 de ani, în perioada 1994 - 2014. Cuplul a avut trei copii, Taylor Baxter, născut în 1997, Molly Leigh, născută în 2001, şi Dakota Rain, născută în 2005.

Dolores a fost diagnosticată cu sindrom bipolar în 2015 şi a vorbit despre lupta cu tulburările de alimentaţie, cu alcoolul şi cu abuzurile din copilărie. În ultima perioadă, artista suferea de dureri de spate care au şi forţat-o să anuleze multe dintre concertele din 2017.

Sursă: The Telegraph

Share pe Facebook