KOOL WTF HIP

CHRIS CORNELL: Cauza morţii - sinucidere prin spânzurare

Declaraţia soţiei lui Cornell ridică mari semne de întrebare

Liderul Soundgarden, Chris Cornell, s-ar fi sinucis prin spânzurare, potrivit unei variante preliminare a raportului de expertiză medico-legală, realizat la Wayne County Medical Examiner’s Office. Raportul complet urmează să fie întocmit şi dat publicităţii, scrie The Guardian.

Conform publicaţiilor The Detroit Freem Press şi Detroit News, Cornell a fost găsit mort în camera sa de la hotetul MGM Grand Detroit cu un laţ în jurul gâtului.  

Surse care au vorbit cu soţia lui Chris Cornell, Vicky Karayiannis, spun că aceasta a vorbit cu soţul ei la telefon în timpul probelor de sunet pe care trupa le făcea pentru show-ul pe care vocalistul l-a susţinut cu Soundgarden în Detroit şi că în timpul discuţiei nu a sesizat nici cel mai mic semn de depresie, sau vreun gând de sinucidere.

Cornell şi Karayiannis au fost căsătoriţi timp de 13 ani, timp în care au făcut doi copii, Toni de 12 ani şi Christofer de 11. De asemenea, Cornell mai are o fată de 16 ani, Lillian Jean, din primul său mariaj cu managerul Soundgarden, Susan Silver.

Sursă: Blabbermouth

Share pe Facebook