KOOL WTF HIP

Concert Implant Pentru Refuz la Timişoara La Căpiţe pe 4 august

Vezi cel mai recent clip al trupei Implant Pentru Refuz - "În interior" (acustic) feat. Adrian Despot

Vineri, 4 august, Implant Pentru Refuz vă invită la un concert recomandat consumatorilor de muzică cu atitudine şi mesaje ancorate în realitate. Evenimentul va avea loc de la ora 20.00, La Căpiţe, iar coloana sonoră a serii va fi întregită de Unity of Opposites din Arad şi Diamonds are forever din Cluj.

Cel mai recent videoclip al timişorenilor a fost lansat la începutul lunii iulie şi este o colaborare cu Adi Despot (Viţa de Vie). „Prin 2000 ne pregăteam pentru sfârşitul lumii în studioul Viţa de Vie, unde înregistram albumul Oameni fără fetze. Adrian Despot a avut ideea să facem un bonus track, aşa a luat naştere varianta acustică a piesei În Interior, pe care a orchestrat-o în întregime. La Verde Stop Arena / Backyard, după 17 ani, am reuşit să o cântăm impreuna. Încă o dată, le mulţumim tuturor celor implicaţi în acest proiect!“, au declarat membrii trupei.

Implant pentru Refuz a crescut de-a lungul celor peste 21 de ani de existenţă printr-un sunet mereu proaspăt şi versuri atent conectate la realitate. Cu o muzică pe deopotrivă sensibiliă şi plină de energie, Implant pentru Refuz scrie o poveste complexă în cultura muzicii contemporane din ţara noastră.

Implant Pentru Refuz pune suflet în întreaga sa creaţie şi împarte puternice sentimente cu fanii săi.

Share pe Facebook