KOOL WTF HIP

Concerte în weekend în Bucureşti: Tragic şi Ropeburn

Recomandare Rock On

Trupele Tragic şi Ropeburn cântă sămbătă, 27 ianuarie, în club Motiv în cadrul seriei de evenimente QM Nights.

Tragic este o trupă de alternative, psychedelic, care a luat naştere în 2007 în Bucureşti, România. Aceasta s-a făcut încă de la început remarcată prin sound-ul original care îmbină muzica doom cu cea post-metal într-o manieră energică.
 
Trupa a realizat un EP în aprilie 2014, urmat de un album conţinând EP-ul masterizat, în septembrie 2015. Artiştii au la baza pieselor influenţe din renumite trupe, ca de exemplu: Mastodon, Amenra, Tool, Russian Circles, Isis, Puscifer.

Tragic a concertat de-a lungul timpului împreună cu trupe precum We Lost The Sea sau LO!.



Ropeburn este o trupă de hardcore, punk, sludge din Bucureşti, România, care a luat naştere în martie 2014. Adepţi ai muzicii agresive, Ropeburn reuşeşte să expună muzical sentimentul de superficialitate al umanităţii. EP-ul Boundaires of Self Indulgence, aduce în prim-plan ideea de viaţă şi control, vise şi emoţie, descoperire şi religie, traume şi agresiune.

Principalele influenţe şi trupe de la care a pornit proiectul sunt: Mastodon, Isis, Cult of Luna, Converge, Amenra, Code Orange, The Ocean. Ropeburn a deschis concertele mai multor trupe străine precum: Zatokrev, Hexis, Implore, Eaglehaslanded, The Arson Project.

Programul evenimentului:

20:00 – Open Doors
21:00 - Warmup
21:30 - Tragic
23:00 - Ropeburn
00:00 – After-party

Share pe Facebook