KOOL WTF HIP

Concertul David Gilmour - Live At Pompeii va fi proiectat în Romania

Află în ce oraşe din ţară va avea loc proiecţia acestuia

La 45 de ani după ce David Gilmour a filmat Live At Pompeii în legendarul Amfiteatru Roman, s-a întors pentru două show-uri spectaculoase, parte din turneul său de promovare a albumului Rattle That Lock. Spectacolele au fost primele concerte rock pentru public din Amfiteatrul Roman şi pentru doar două nopţi, cei 2.600 de participanţi au stat exact acolo unde gladiatorii ar fi luptat în secolul I d.Hr.

David Gilmour - Live At Pompeii este un spectacol audio-vizual  cu lasere, efecte pirotehnice şi un ecran circular imens pe care filmele special create vin să completeze melodiile selecţionate. Mai presus de toate însă este muzica strălucitoare şi uimitoare a unei trupe cu adevarat talentată. Spectacolul include melodii din întreaga carieră a lui David, dar şi multe piese clasice din repertoriul Pink Floyd, printre care şi One Of These Days, singura melodie care a fost interpretată şi la show-ul trupei din 1971.

Cele două concerte cuprind şi o interpretare specială a Great Gig in the Sky de pe abumul The Dark Side of the Moon, pe care David rareori o interpretează ca artist solo. David Gilmour Live At Pompeii prezintă momentele de glorie din ambele concerte, regia fiind semnată de Gavin Elder.

David Gilmour Live At Pompei prezintă un muzician în apogeul jocului sau artistic, care împreuna cu formaţia sa de clasa mondială, creeaza un material incredibil într-un decor unic şi cu o ocazie foarte speciala.

Lista de melodii include hit-uri de pe albumele solo recente: Rattle That Lock şi On An Island, precum şi alte solo-uri si piese Pink Floyd clasice, inclusiv Wish You Were Here şi Comfortably Numb.

Biletele costă 35 de lei şi pot fi achiziţionate de la cinematograf sau online prin cinemagia.ro

Share pe Facebook