KOOL WTF HIP

Corbu lansează vineri, 26 ianuarie, noul proiect şi primul videoclip

Evenimentul va avea loc într-unul din cluburile din Bucureşti

După o perioadă de încercări şi ajustări fine, proiectul Corbu este gata să fie prezentat oficial în faţa publicului bucureştean. Evenimentul de lansare va avea loc vineri, 26 ianuarie 2018, ora 21:00, la Clubul Ţăranului Român din Bucureşti. În cadrul aceluiaşi eveniment va fi lansat şi primul videoclip al proiectului pentru single-ul „Ziua de vară”.


 
Sergiu Corbu Boldor este cunoscut pentru amprenta pe care şi-a pus-o pe mai multe colaborări precum: Partizan, Hara, Dirty Shirt, dar şi pentru proiectul Ad Hoc. Iar acum îşi lansează noul său proiect muzical: CORBU.

Ideea proiectului a pornit de la semnificaţiile contradictorii pe care corbul le are în gândirea europeană, orientală şi occidentală. Dacă în credinţele orientale şi occidentale corbul este perceput ca un personaj pozitiv, un erou solar, cu rol profetic, care luptă pentru restabilirea ordinii sociale, în credinţa europeană corbul apare ca un erou negativ, pentru că are capacitatea de a descoperi cu uşurinţă tainele întunericului. Astfel a luat naştere un personaj misterios şi complex care dă şi numele proiectului: Corbu.

Genul muzical abordat este disco easy  hardcore folclorizat.
 
În cadrul evenimentului de lansare, alături de Sergiu Corbu Boldor (vioară, caval, voce) vor urca pe scenă Alexandru Nichita (chitară electrică), Patricia Nicolae (tobe), Florin Chirilă (chitară bas), Mihai Andriţcu (vioară), Cristian Flavius Mocanu (sintetizator).

Videoclipul single-ului „Ziua de vară” este realizat de Anya Dimitrov şi Vladimir Ivanov, de la BlueCatStudio. Conceptul clipului le aparţine lui Sergiu Corbu Boldor şi Luizei Mitu. Personajele din „Ziua de vară” sunt interpretate de Patricia Tomas, Adrian Pleşa şi Sergiu Corbu Boldor. Mixajul, masterizarea şi producţia audio îi aparţin lui Adrian Bologa.


 
Biletele se găsesc online pe www.ambilet.ro la preţul de 25 de lei. La intrare, în seara evenimentului, acestea vor costa 30 lei. Pentru eveniment se vor pune în vânzare doar 100 bilete.

Share pe Facebook