KOOL WTF HIP

Cu Best Ballads, Holograf îşi dărâmă propriile recorduri

Trupa a cântat de Valentine's Day la Sala Palatului, Bucureşti

Best Ballads, concertul de Valentine's Day de la Sala Palatului, a însemnat un nou succes în cariera trupei Holograf. După câţiva ani de când nu au mai celebrat, alături de public, Sărbătoarea Iubirii, cei 5 muzicieni au revenit la Sala Palatului pentru un concert de excepţie, în cadrul căruia au cântat baladele emoţionante care au bucurat, cu magia lor, generaţii întregi de indrăgostiti.
 
Timp de mai bine de două ore, cei peste 5000 de spectatori au cântat la unison hit după hit cu Holograf şi colaboratorii lor. ”Ochii tai”, "Cât de departe", “Să nu-mi iei dragostea”, “Eşti aşa frumoasă”, “Ţi-am dat un inel” şi “Dragostea mea” au stârnit emoţie, amintiri de demult şi nostalgii. Pe piesa "Şi băieţii plâng", domnii prezenţi în sală au fost ironizaţi şi răsfăţaţi de comentariile lui Dan Bittman, aflat într-o formă de zile mari.
 
Aşa cum ne-au obişnuit la concertele majore din ultimii ani, cum au fost ”Vedere de la Costineşti” sau ”Unplugged la Teatru”, invitat special a fost talentatul muzician Adrian Naidin, căruia Dan Bittman i-a lăudat nu doar talentul de violoncelist, ci şi vocea superbă, promiţând o colaborare cu el în viitor. ”Mama” a stârnit nostalgie în inimile spectatorilor şi doruri nemărturisite, dar şi aplauze îndelungi.
 
Piesa ”Ochii tăi”, cântată împreună cu Marius Baţu şi Adrian Naidin, a pus în valoare şi mai mult măiestria muzicală, interpretarea emoţionantă şi metaforele unice din playlistul Holograf.   
 
O altă invitată specială a fost saxofonista Doina Spătaru, împreună cu care au cântat piesa ”Aşa frumoasă”.
 
În aplauzele îndelungi ale unei săli arhipline, muzicienii de la Holograf şi invitaţii lor şi-au luat la revedere pe celebrul hit ”Banii vorbesc”, din perioada Costineşti, când aveau şi câte 100 de concerte unul după altul, după cum îşi amintesc artiştii.
 
Fără îndoială, toate concertele Holograf ţinute cu casa de bilete închisă, sunt încununarea celor 40 de ani de carieră, 18 albume lansate şi zeci de hituri care fac parte din viaţa noastră de generaţii întregi.

Evenimentul a fost organizat de Sublime România şi promovat de HTag PR.

Foto: Petru Ivu

Share pe Facebook