KOOL WTF HIP

Cum a ajuns puştiul de doar 12 ani al basistului Metallica, Rob Trujillo, să cânte cu Korn

Cel mai mândru tată din lume

Korn se află în prezent în turneu în America de Sud, dar într-o formulă care nu avea decât să surprindă lumea foarte plăcut.

În locul lui Fieldy la bas este nimeni altul decât Tye Trujillo, puştiul de doar 12 ani al basistului Metallica, Robert Trujillo, care, fie vorba între noi, este unul din cei mai buni basişti din lume, fără vreo exagerare.

Imagini vezi aici

"Nu l-am forţat niciodată să se apuce de muzică. M-am gândit că dacă vrea să se apuce de vreun intrument, o să-l susţin cu siguranţă. Iniţial începuse să bată la tobe, apoi a început să cânte la o chitară de plastic şi a tot cântat la ea până a stricat-o, declara cel mai mândru tată din lume", Robert Trujillo.

"Are doar 12 ani, e un puşti foarte energic şi sălbatic, dar când vine vorba de muzică este foarte concentrat. Cât despre Korn, este foarte amuzant faptul că eu nu i-am arătat absolut nimic, pentru c-am fost foarte ocupat. Iar el a luat această oportunitate foarte în serios", a continuat acesta.

Fieldy va reveni alături de Korn pe 6 mai la concertul pe care trupa îl va avea la Carolina Rebellion. Acesta n-a putut fi alături de trupă în turneul din America de Sud, iar Korn, se pare, a găsit înlocuitorul perfect, micuţul Tye Trujillo.

Pentru cine nu ştie, aflaţi că puştiul lui Robert Trujillo are şi trupa lui proprie, The Helmets, alături de care a cântat la festivalul Lollapalooza.

Să nu-şi mai facă cineva griji că povestea asta cu rockul o să moară foarte curând, în plus, să dai cu basul la Korn, nu este lucru chiar uşor.

Share pe Facebook