KOOL WTF HIP

Cum a ajuns vocalistul Life of Agony...vocalistă, în urma unei schimbări de sex

Life of Agony lansează azi noul album, "A Place Where There's No More Pain"

Cine îşi mai aminteşte emisiunea Headbangers Ball din anii 90 de la MTV, cu siguranţă îşi aduce aminte şi de trupa al cărei nume îţi provoacă sudori reci, Life of Agony.

Ei bine, dacă vă întrebaţi ce mai e nou cu trupa asta, aflaţi că vocalistul Keith Caputo din 2011 a devenit ...Mina Caputo. Adica şi-a făcut schimbare de sex.

"Toată lumea ştia că eram un excentric. Am fost un tip foarte efeminat. Femeia din mine mi-a dat târcoale toată viaţa. Acum asta sunt".

Deşi bateristul Life of Agony, Sal Abruscato, a declarat într-un interviu în 2012 că trupa îşi va înceta existenţa pentru că "Keith are alt drum în viaţă", în 2014 aceasta s-a reunit.

'Toţi membri trupei se poartă frumos cu mine. Îmi deschid uşile, îmi duc bagajele, au grijă de mine să fiu în siguranţă. Mă tratează ca pe soţiile lor", povesteşte Mina Caputo.

Întrebată de publicaţia Long Island Pulse ce a făcut-o să îşi schimbe sexul, Mina a răspuns:

"Eram un depresiv, anxios şi am avut două tentative de sinucidere. Consumam cele mai urâte droguri, mă uram, mă autodistrugeam. Voiam să mor. A fost o treabă de viaţă şi de moarte. Acum sunt foarte bine. Sunt Zen. Cred în mine mai mult ca niciodată. Sunt în sfărşit fericită".

Life of Agony lansează azi noul album, A Place Where There's No More Pain.


Sursă: Blabbermouth

 

Share pe Facebook