KOOL WTF HIP

Cuvintele emoţionante ale văduvei lui Scott Weiland la un an după dispariţia acestuia

La un an de la moartea vocalistului Stone Temple Pilots / Velvet Revolver, soţia acestuia, Jamie Weiland, a postat pe pagina ei de facebook un mesaj însoţit de o poză

În decembrie 2015, în timpul turneului de promovare a albumului său solo Blaster din 2015, Weiland a fost găsit mort în urma unei supradoze de droguri in autocarul de turneu in Minnesota. Acesta avea doar 48 ani.

Profund îndurerată, văduva acestuia a postat un emoţionant mesaj pe pagina ei de facebook, însoţit o poză în care amândoi păreau foarte fericiţi.

Trei sute şaizeci şi cinci de zile. Acum un an…

Angoasă.

Dor şi suspin şi neîncredere. Cuvintele nu pot descrie vreodată intensitatea la care simt toate aceste sentimente.

Întuneric, cum n-am crezut că e cu putinţă.

De înmormântare abia îmi amintesc.

Nopţi de nesomn, în care îi ţin cenuşa în patul nostru. Doar o cutie pe care e pusă o ţesătură de mătase...Bănuiesc că nu sunt singurul om care păstrează cenuşa celui pe care l-a iubit alături.

Versurile piesei lui David Bowie, Oh, Pretty Things îmi rezonează în cap ca un telefon la care nimeni nu răspunde niciodată.

“All the nightmares came today. And it looks as if they’re here to stay”…

Zilele se transformă în săptămâni, săptămânile în luni ...

Inima mi-e sfâşiată, simt doar anxietate, Mă sperie că trebuie să iau totul de la capăt. Nu puţine au fost zilele când am încercat să lucrez în zile, deşi abia reuşeam să formulez o propoziţie.

Inima mi-e goală, mintea mi-e risipită în mii de bucăţi, căci mă tem să nu mă pierd cu totul.

Neîntelegeri legate de aspecte legale, oribile comentarii în social media, neînţelegeri despre el, despre mine ... dureroase şi crude, ca şi cum nu aş fi avut destulă durere.

Am fost diagnisticată cu stres post traumatic, fapt care a explicat de ce nu am mai putut conduce maşina, sau de ce nu mă mai pot nici măcar semna fără să-mi tremura mâna.

După dispariţia lui am avut parte şi de adevărate binecuvântari, lucruri pe care le numesc daruri secrete, un afost de noi prieteni, rude, posibilităţi. O nouă viziune despre mine, ca şi cum aproape că m-am văzut prin ochii lui.

A fost omul care a avut cea mai mare încredere în mine. Încă pot să mai simt faptul că era foarte mândru de mine, îi simt sprijinul, iubirea faţă de mine. Nu pot sa descriu, dar asta simt.

E cel mai frumos să ai pe cineva, să simţi că iubirea e reală şi adevărată...oricine ai fi, o simţi.

Şi iubirea, cu timpul, te vindecă. Iar eu simt că mă vindec. Sunt de asemnenea recunoscătoare de toţi îngerii din viaţa mea, de prietenii mei extraordinari, de familia care m-a protejat în tot acest timp.

Vă iubesc foarte mult.

Scott ştie că-l iubesc, i-am spus tot timpul. Ştiu că mă simte.

Ştie că vă iubesc.

Să-i cinstim memoria, să-i îmbrăţişăm muzica lui, iubirea lui, azi şi pentru totdeauna.

Suntem cu toţii norocoşi că l-am cunoscut. Xoxo

Share pe Facebook