KOOL WTF HIP

Cuvintele frumoase ale toboşarului Motörhead, Mikkey Dee, despre Lemmy Kilmister

"A fost mai mare decât Elvis"

S-au împlinit doi ani de când liderul Motörhead, Lemmy Kilmister, a plecat dintre noi în urma unei forme agresive de cancer. Într-un recent interviu acordat publicaţiei Goldmine, toboşarul Mikkey Dee, a vorbit despre Lemmy în cei mai frumoşi termeni:

tiu deja că lumea îşi va aminti mereu de el cum se cuvine, pentru că atunci când a murit, a fost mai mare decât Elvis. Ar fi fost plăcut surprins şi onorat dacă ar fi ştiut asta. De fapt ar trebui să ştie, dacă şi-ar mai arunca o privire la noi de acolo de sus. De pildă, momentul în care sute de mii de fani i-au cântat "Heroes" la festivalul Wacken a fost unul incredibil. Au numit străzi, parcuri şi scene după Lemmy."

"A fost un poet, se pricepea foarte bine la cuvinte. Ăsta a fost şi motivul pentru care Ozzy şi alţii au vrut să colaboreze cu el. Aşternea cuvintele pe foaie ca nimeni altul. Scria versuri în 15 minute, în timp ce altora le lua probabil luni de zile. Lua un gât de alcool şi scria cele mai bune versuri pe care ţi le poţi imagina", a conluzionat Mikkey Dee despre moştenirea liderului Motörhead.

În prezent, Mikkey Dee este toboşarul Scorpions alături de care va pleca în turneu în martie 2018.

Sursă: Blabbermouth

Share pe Facebook