KOOL WTF HIP

Din cauza problemelor de sănătate, Meat Loaf nu va mai putea cânta vreodată

Anul trecut s-au împlinit 40 ani de la lansarea celebrului album Bat Out of Hell

Meat Loaf a declarat că problemele cu spatele pe care le are l-a ţinut în ultimul an departe de scenă. Mai mult, se pare că nici nu va mai putea vreodată să cânte.

În pofida faptului că a făcut câteva operaţii, legendarul rocker nu se poate mişca fără un baston

"Cântam mereu, acum însă nu mai pot să o fac". Dar voi lupta să pot face din nou asta", a declarat acesta pentru publicaţia Rolling Stone.

"Am devenit din ce în ce mai rezistent de-a lungul anilor şi nu m-am oprit niciodată. Altădată am fost lovit în cap cu un tac şi m-am întors către agresor şi i-am spus <<Ai făcut o mare greşeală, amice!>>. Altă dată mi-am luat în cap o sticlă de whisky, am lovit un dulap cu capul. Am avut 18 copci. Niciodată însă n-am fost pus la pământ. Niciodată."

Meat Loaf a continuat: "Mă doare cumplit spatele. Probabil şi pentru că sunt puţin dus cu capul, cel mai probabil de la contuzii."

Anul trecut s-au împlinit 40 ani de la lansarea celebrului album Bat Out of Hell. Cu ceva noroc şi recuperare, Meat Loaf speră să celebreze cei 40 ani alături de fani, dar acest lucru pare să mai dureze, conform propriilor spuse.

Sursă: Ultimate Classic Rock

Share pe Facebook