KOOL WTF HIP

Direcţia 5 serbează ”Valentine's Day” 4 zile şi 4 nopţi

Bucureşti, Timişoara, Deva şi Braşov se bucură de seducătoarele balade pop-rock ale trupei

Pentru că cele mai frumoase momente de iubire merită sărbătorite alături de persoana iubită, simpaticii cuceritori de la Direcţia 5 pun în scenă un spectacol de gală, exclusivist, dedicat îndrăgostiţilor de toate vârstele.

Găzduit de Sala Mare a Teatrului Naţional, pe 12 Februarie 2018, concertul prilejuit de apropierea zilei de Valentine'S Day include hituri precum ”Îţi multumesc“, Dacă ai sti“, ”Eşti stilul meu”, ”Am nevoie de tine”, ”Superstar”, „Şi ce dacă“ şi „Forever Love“.  

Biletele se găsesc la Teatrul Naţional şi pe iabilet.ro.
 
De mai bine de 27 de ani, Direcţia 5 ne încântă cu baladele lor pop-rock, pline de seducţie şi romantism. Şi, pentru că şi-ar dori să poată fi în  mai multe oraşe deodata celebrând iubirea împreună cu publicul din toate colţurile ţării, Direcţia 5 pune acest spectacol de la TNB şi pe scena de la Filarmonica Banatul, din Timişoara (Sala Capitol), pe data de 14 Februarie. A doua zi, pe 15 februarie, vor cânta la Teatrul de Artă din Deva iar vineri, pe 16 februarie, la Centrul Cultural Reduta din Braşov.
 
Formată în prezent din Marian Ionescu, Cristi Enache, Nicu Damalan, Marius Keseri şi Carmin Ionescu, trupa Direcţia 5 s-a înfiinţat în anul 1991, iar un an mai târziu băietii lansau primul album: „La vulturul de mare cu peştele în gheare“. A urmat apoi o lungă poveste muzicală de succes, cu peste 20 de albume şi sute de piese lansate şi cântate peste tot în ţară şi nu numai. De-a lungul timpului, Direcţia 5 a colaborat cu artişti precum Delia, Loredana Groza, Lidia Buble, Andreea Bănică şi Nicoleta Nucă.  

Pentru 2018, Direcţia 5 a plănuit cât mai multe concerte în sălile de spectacole din întreaga ţară.

Share pe Facebook