KOOL WTF HIP

După ce vocalistul Ivan Moody a dat-o de gard în Olanda, Five Finger Death Punch revine în această ţară pentru un concert gratis

Trupa îşi continuă turneul european cu un alt vocalist

Five Finger Death Punch revine în Olanda la Tilburg, lunea viitoare, pe 19 iunie pentru a cânta gratis, după ce săptămâna trecută, vocalistul Ivan Moody şi-a pierdut controlul şi a viciat întreaga cântare, anunţând totodată publicul că este ultima său concert alături de trupă.

"Ultimul nostru show la Tilburg a fost viciat de o avalanşă de evenimente care ne-au scăpat total de sub control. Putem să ne cerem scuze o zi întreagă, dar fanii noştrii din Olanda cred că merită mai mult. Ne-au fost alături şi ne-au ajutat de-a lungun anilor săă fim ceea ce suntem azi. Prin urmare, ne vor întoarce în Tilburg şi vom cânta gratis pentru ei, pentru că acţiunile vorbesc mai puternic decât cuvintele", a declarat chitaristul Five Finger Death Punch, Zoltan Bathory.

Trupa a anunţat că vocalistul Ivan Moody se va retrage o vreme pentru a-şi rezolva problemele cu dependenţa de alcool şi că îşi va continua turneul european cu sprijinul lui Tommy Vext, vocea trupei Bad Wolves.

Sursă : Blabbermouth

Share pe Facebook