KOOL WTF HIP

Elastica infirmă zvonurile de reuniune

Află detalii despre triunghiul amoros dintre Justine Frinchmann, Damon Albarn şi Brett Anderson

În urma unor poze apărute în ianuarie pe pe contul de twitter al sunetistului Sean Magee de la celebrul Abbey Studio din Londra, în care aceasta apărea alături de membri trupei alternative Elastica, toată lumea a crezut că aceasta urmează să se reunească.

Motivul real pentru care câţiva membri Elastica erau de fapt prezenţi acolo, era să reasculte nişte înregistrări mai vechi pentru reeditatea albumului de debut al trupei care va apărea cu ocazia Record Store Day.

"Când Rough Trade a venit cu sugestia reeditării albumului, ne-am găndit că e o ocazie bună să ne reîntâlnim şi să bem un ceai împreună", a declarat bateristul Justin Welch.

"Justine [Frischmann n.r] este în Statele Unite şi nu a putut veni", a continuat acesta.

Într-un recent interviu pe care Justine Frischmann, lidera trupei, l-a dat pentru publicaţia Uncut, a declarat că nu are nici cea mai mică intenţie să reunească Elastica.

"Sincer, suntem cam bătrâni pentru asta', a punctat deciziv aceasta.

De asemenea, în cadrul aceluiaşi interviu, Justine a dezvăluit detalii despre relaţia pe care a avut-o cu Damon Albarn, liderul Gorillaz şi Blur.

"Cred c-a fost destul de greu pentru Damon să treacă peste faptul că Elastica începuse să aibă ceva succes în America. Amandoi eram implicaţi în scena muzicală şi, privind înapoi, cred că pentru el trupa a fost mai importantă decât relaţia noastră."

Justine Frischmann şi Damon Albarn au format un cuplu între 1991 şi 1998.

Se pare că în cartea Coal Black Mornings pe care Brett Anderson, liderul Suede, urmează să o publice în aprilie, anul viitor, acesta povesteşte cum Justine l-a părăsit pentru a avea o relaţie cu Albarn.

Sursă: NME

Share pe Facebook