KOOL WTF HIP

Familia lui CHRIS CORNELL nu crede în varianta suicidului

Incredibil cu ce piesă şi-a încheiat concertul cu câteva ore înainte să-şi pună capăt zilelor

Un avocat al familiei lui Chris Cornell a dat un comunicat de presă în care declară că soţia lui Cornell acestuia are dubii că liderul Soundgarden s-a sinucis intenţionat, aşa cum reiese din expertiza medico-legală dată de Wayne County Medical Examiner’s Office.

"Fără un rezultat al testului toxicologic, nu ştim ce s-a întâmplat cu Chris, nu cunoaştem dacă decizia sa a fost influenţată de vreo anume substanţă", a declarat avocatul Kirk Pashch.

"Ca fost pacient al clinicilor de dezintoxicare, doctorii i-au prescis lui Cornell medicamentul Ativan şi probabil a luat ceva mai multe pastile decât doza recomandată. Familia crede că dacă Chris şi-a luat viaţa, singur nu a ştiut ce face şi probabil vreun drog sau alte substanţe l-au împins la acest gest extrem."

Pasich a mai adăugat că în unele cărţi de specialitate scrie că Ativanul poate provoca paranoia sau tendinţe suicidale.

Într-un comunicat de presă separat de cel de mai sus, soţia vocalistului, Vicky Cornell spune că medicamentul ar fi putut să joace un rol important în moartea lui Chris Cornell.

"Moartea lui Chris este o mare pierdere dincolo de cuvinte şi a creat un gol în inima mea care nu va mai putea fi umplut vreodată. Toţi cei care l-au cunoscut ştiu c-a fost un tată şi un soţ devotat. Şi a fost cel mai bun prieten al meu. Lumea lui se învârtea în primul rând în jurul familiei şi, desigur, muzica lui era pe locul doi. Fiind în turneu, a luat avionul să petrecem în familie Ziua Mamei. Am vorbit cu el înainte de concertul din Detroit. Am observat că se bâlbâia puţin. L-am întrebat ce are şi mi-a răspuns că e posibil să fi luat una, două pastile Ativan în plus. Apoi am sunat la securitate să verifice dacă totul este în regulă. Ce s-a întâmplat este inexplicabil şi sper că testul toxicologic va aduce detalii suplimentare. Ştiu că şi-a iubit copiii şi că nu ar fi dorit să-i rănească, luându-şi viaţa."

Vicky Cornell a mai adăugat:

"Mesajele de susţinere şi iubire din partea fanilor lui şi a prietenilor înseamnă foarte mult pentru noi, mai mult decât vă puteţi imagina. Mulţumim pentru susţinere şi pentru că înţelegeţi căt de dificile sunt momentele prin care trecem pentru noi."

Vocalistul Soundgarden a fost găsit mort în camera sa de hotel din Detroit, miercuri noapte, după ce acesta avusese un concert cu trupa sa în acest oraş.

Se pare că ultima piesă pe care a cântat-o a fost un cover după Led Zeppelin la In My Time of Dying.

Sursă: Blabbermouth
 

Share pe Facebook