KOOL WTF HIP

Fiica lui Cobain,Frances Bean, vrea să recupereze de la fostul soţ, chitara pe care tatăl ei a cântat cu Nirvana la MTV Unplugged

Courtney Love spune că intrumentul are o vare valoare sentimentală pentru familie

Separarea France Bean Cobain de fostul soţ, Isaia Silva, solistul trupei The Eeries, pare a fi un scandal care nu se mai termină.

Frances Bean, fiica lui Kurt Cobain şi a lui Courtney Love, a depus documente în instanţă prin care îi cere fostului soţ returnarea uneia din chitarele tatălui său.

Chitara în cauză se pare că este una şi aceeaşi la care tatăl său a cântat cu Nirvana celebrul concert MTV Unplugged în noiembrie 1993.

Isaia Silva spune că instrumentul a fost un cadou de nuntă, dar că între timp l-a înstrăinat.

Mama lui Fance Bean, Courtney Love a confirmat faptul că obiectul discordiei este şi ultimul instrument la care Cobain a cântat, susţinînd că chitara este o bijuterie cu “o mare valoare sentimentală pentru familie”.

Lucrurile au devenit şi mai urâte între cei doi, când, în 2016, Silva a încercat să stoarcă de la fosta sa soţie, 300.000 euro pe an, drept sprijin conjugal.

Se pare că Silva are multe problem de rezolvat, fiind pe o lista de datornici, pentru că a refuzat să plătească facturile pentru şcolarizare ale fiicei sale, pe care o are dintr-o relaţie anterioară.

Frances Bean Cobain şi Isaia Silva s-au căsătorit în iunie 2014, într-un cadru intim, cu doar 15 invitaţii. Au divorţat 21 de luni mai târziu.

Courtney Love n-a fost invitată.

Sursă: NME
 

Share pe Facebook