KOOL WTF HIP

Filmul biografic despre vocalistul Queen, Freddie Mercury, refuză să apară

Regizorul Bryan Singer a devenit brusc indisponibil

După ce în urmă cu câteva luni s-a anunţat cu surle şi trâmbiţe că vor începe filmările pentru filmul biografic despre vocalistul Queen, Freddie Mercury, şi că rolul acestuia va fi jucat de către câştigătorul Emmy, Rami Malek, acum lucrurile au intrat într-un neaşteptat stand by. Mai exact, regizorul Bryan Singer a devenit "brusc indisponibil", după ce nu s-a mai intors din vacanţa de Ziua Recunoştinţei.

Acesta şi-a justificat absenţa, printr-o "problemă de sănătate care-l priveşte doar pe el şi pe familia sa". Se pare că Singer nu este la prima astfel de abatere.

Nici chitaristul Brian May nu este la prima încercare de a face acest film. În septembrie 2010 acesta l-a angajat pe Sacha Baron Cohen să scrie, să regizeze şi să joace rolul lui Freddie Mercury, dar în vara lui 2013, deşi proiectul era aprobat, May a renunţat la serviciile lui Cohen, pe motiv că nu s-au înţeles asupra scenariului.

Sacha Baron Cohen a declarat atunci că Brian May este un "muzician fascinant", dar "n-are nicio treabă cu producerea filmelor".

Distribuţia noului film a fost şi ea dezvăluită, avându-i pe Ben Hardy în rolul toboşarului Roger Taylor, pe Gwilym Lee în rolul lui Brian May şi pe Joe Mazzello în rolul basistului John Deacon.

Sursă: NME

Share pe Facebook