KOOL WTF HIP

Firma cânta live coloana sonoră a piesei de teatru “Deşteptarea Primăverii” la Teatru Mic

Piesa este o dramă satirică, fiind centrată pe”conflictul dintre generaţii” şi contradicţiile interioare ale tinerilor

Trupa Firma va interpreta live coloana sonoră a piesei de teatru Deşteptarea Primăverii. Spectacolul are loc la Teatru Mic în regia lui Vlad Cristache.

Spectacolul care va avea loc pe 20 şi 21 februarie, de la orele 19.00 este deja sold out, însă s-au pus în vânzare bilete pentru reprezentaţiile de pe 4 şi 5 martie.

Acestea se găsesc Casa de bilete a Teatrului Mic sau online pe site-ul acestuia.

Deşteptarea Primăverii este o dramă satirică, fiind centrată pe”conflictul dintre generaţii” şi contradicţiile interioare ale tinerilor, aruncând în aer norme, limite şi secrete ale vârstei adolescentine. Tinerii visează la un paradis artificial care se opune universului adulţilor, se revoltă împotriva ipocriziei şi a falselor valori în lipsa unor ţeluri mai înalte sau a unui vis spre care să se îndrepte. Autorul Frank Wedekind însă, îşi caracteriza textul drept ”o reflectare luminoasă a vieţii, în care am căutat să dau fiecărei scene tot umorul ei degajat, care se putea obţine”.

Piesa aduce pe scenă o echipă de actori tineri cu nume consacrate precum Gheorghe Visu sau Mihaela Rădescu.

Vlad Cristache este unul dintre tinerii regizori care s-a făcut rapid remarcat în teatrul românesc prin spectacole precum Peer Gynt după Henrik Ibsen sau The History Boys de Alan Bennett. A fost nominalizat la Premiul UNITER pentru Debut pentru Peer Gynt, iar spectacolele sale se regăsesc frecvent în programul festivalurilor importante din România, precum Festivalul Internaţional de Teatru de la Sibiu sau Festivalul Naţional de Teatru.

Pe toată durata spectacolului, trupa Firma interpretează live coloana sonoră (muzică şi versuri) creată special pentru acest proiect nonconformist de către Daniel Rocca Stoicea.

Share pe Facebook