KOOL WTF HIP

Five Finger Death Punch îşi vor continua turneul european fără vocalistul Ivan Moody

"Nu ar fi drept nici faţă de colegii mei, nici faţă de fanii să mai fiu parte din trupă în acest moment" Ivan Moody

Trupa americană Five Finger Death Punch a anunţat că-şi va continua turneul european fără vocalistul Ivan Moody, care se luptă cu abuzul de droguri. Acesta va fi inlocuit cu Tommy Vext, vocalist la Bad Wolves.

"Sunt jenat şi ruşinat de faptul că am căzut iar din vagon. Înainte de concertul din Tilburg, s-au întâmplat foarte multe evenimente, care au fost în afara controlului meu. Nu ar fi drept nici faţă de colegii mei, nici faţă de fanii să mai fiu parte din trupă în acest moment. Una din cele mai dificile situaţii, când eşti dependent de diferite substanţe este lupta cu singurătatea. M-am bucurat de sprijinul trupei şi de public. Mă voi retrage pentru moment şi voi face tot ce-mi stă în puteri să revin pe scenă", a spus Moody.

Chitaristul Zoltan Bathory, a declarat: "Ca trupă, am făcut tot ce am putut să-l susţinem pe Ivan să stea departe de droguri. Suntem foarte trişti să-l vedem pe fratele nostru cum se chinuie. E foarte complicat să ai pe cineva lângă tine în situaţia asta, să fi martor la autodistrugerea lui. Five Finger Death Punch îşi va continua turneul. Trupa asta înseamnă mai mult decât un singur membru."

De asemenea, Tommy Vext, vocalistul care îl va înlocui pe Moody a ţinut să adauge: "E o onoare să cânt cu Five Finger Death Punch în acest turneu european. Am 8 ani de când nu m-am mai atins de droguri, ştiu prin ce trece Ivan şi nu pot să nu empatizez cu el. Îmi voi face treaba cât de bine pot pentru fanii Five Finger Death Punch în acest turneu european şi aştept ca Ivan să revină cât mai repede pe scenă.'

Sursă: Blabbermouth

Share pe Facebook