KOOL WTF HIP

Fostul toboşar Dream Theater, Mike Portnoy, spune că nu e prea ocupat să revină în trupă

În cadrul turneului aniversar "Images, Words & Beyond", trupa va susţine în luna mai două show-uri în Romania

Fostul toboşar Dream Theater, Mike Portnoy spune că "nu e prea ocupat" şi că s-ar alătura trupei pentru turneul aniversar, Images, Words & Beyond.

Într-una din conferinţele de presă ale trupei, chitaristul John Petrucci şi clăparul Jordan Rudess, întrebaţi de un fan, dacă îl invită şi pe Portnoy să li se alăture turneului aniversar de 25 ani de la apariţia albumului Image & Words, au răspuns că acesta este mult prea ocupat a se alătura Dream Theater.

"Cred că au glumit, spunând că sunt mult prea ocupat pentru ei. Nu e adevărat. Mereu îmi fac timp pentru oricine a făcut parte din istoria mea. Fac parte din 87 de trupe, prin urmare, sunt capabil să mă descurc cu foarte multe lucruri. Am nevoie doar de o invitaţie. Nu am primit-o."

Fostul toboşar Dream Theater, Mike Portnoy, a anunţat în urmă cu ceva vreme, că lucrează de la nou proiect prog-rock, dar că nu doreşte să dezvăluie încă ce muzicieni îi vor fi alături. Conform unosr zvonuri, se pare că viitorii colegi de trupă ai bateristului ar fi ex. clăparul Dream Theater, Derek Sherinian şi fostul chitarist Guns N' Roses, Ron "Bumblefoot" Thal.

În cadrul turneului aniversar Images, Words & Beyond, trupa va susţine două show-uri în Romania, respectiv la Cluj-Napoca, pe 19 mai, în incinta Cluj Arena şi la Bucureşti, pe 20 mai, la Arenele Romane.

Share pe Facebook