KOOL WTF HIP

Fostul toboşar Mötley Crüe, Tommy Lee, împotriva omorârii taurilor la festivalul de la San Fermin

"Este o imagine patetică a idioţeniei şi a cruzimii umane", a declarat acesta.

Tommy Lee, fostul toboşar Mötley Crüe, se declară împotriva festivalului Pamplona, care are loc anual la San Fermin din Spania şi care urmează să aibă loc în acest weekend, unde taurii sunt alergaţi pe străzi şi la final omorâţi.

"Nu sunt străin de comportamentul sălbatic al oamenilor, dar sunt lucruri pe care nu le-aş face vreodată, cum ar fi să fugăresc taurii la acest festival. Nu există nicio glorie în încercarea de a nu fi împuns în faţa taurilor speriaţi şi confuzi. Înainte ca aceştia să iasă pe străzi, sunt ţinuţi în întuneric şi sunt forţaţi să iasă cu şocuri electrice în mijlocul unei mulţi batjocoritoare şi plină de oameni beţi. Orbiţi de soare, taurii sunt loviţi cu bâte şi ziare împăturite, fugind speriaţi pe străzi, încercând să scape de haos, scrântindu-şi picioarele pe străzile pietruite şi lovindu-se de ziduri. Este o imagine patetică a idioţeniei şi a cruzimii umane", a declarat acesta.

Anul trecut, festivalul a atras 1,5 milioane de oameni în San Fermin.

"Plătind bani pentru a alerga taurii sau a participa la coride, chiar şi pasiv şi din curiozitate, înseamnă se sprijini cruzimea", a concluzionat Lee.

Sursă: TeamRock

Share pe Facebook