KOOL WTF HIP

Geoff Tate declară că problemele lui cu Queensryche pot fi rezolvate

Acesta a lansat în septembrie anul trecut sub numele Operation: Mindcrime, albumul "Ressurection".

Fostul vocalist Queensryche consideră că neînţelegerile sale cu foştii colegi de trupă sunt rezolvabile şi că nu ar spune nu unei eventuale reuniri.

N-aş spune nu, niciodată pentru o eventuală reunire, cu toate c-am făcut-o de doua ori până acum”, a declarat acesta pentru postul de radio Rock 100,5.

În septembrie 2014, Tate şi Queensryche au anunţat că procesul privind drepturile de folosire ale numelui formaţiei s-a încheiat, după ce cu doi ani în urmă vocalistul a dat formaţia în judecată. Rezultatul a fost că trupa funcţionează în continuare sunt numele de Queensryche, iar Geoff Tate a câştigat dreptul de a cânta în concertele sale piese de pe albumele Operation: Mindcrime şi Operation: Mindcrime II.

Todd La Torre, actualul vocalist Queensryche, a răspuns că de când s-a alăturat trupei, aceasta sună mai bine ca oricând.

Desigur aceasta este opinia mea şi a multora din fanii trupei. Fiecare are opinia lui şi în general auzim mereu comparaţii între mine şi Geoff.  Energia trupei e mult mai sănătoasă acum şi asta se vede în concertele noastre. Nu există un lider al trupei, fiecare dintre noi îşi poate expune ideile. Suntem o trupă foarte democratică. Şi nu-i voi spune vreodată lui Michael Wilton că riff-ul lui de chitară sună prea heavy. Colegii mei sunt fericiţi în noua formula a trupei, este o reinventare, iar norii negrii e bine să râmână în spate” a declarat acesta pentru publicaţia Metal Wani.

Geoff Tate a lansat în septembrie anul trecut sub numele Operation: Mindcrime, albumul Ressurection.

Sursă: Blabbermouth

Share pe Facebook