KOOL WTF HIP

Gray Matters lansează "Bipolar"

Electro-rock românesc

Pe 14 martie, Club Control va fi gazda unui eveniment ce marchează evoluţia şi maturitatea muzicală a celor de la Gray Matters. Alături de ei, în calitate de invitat special, va fi Low freq (Dream DIggers dj set).

De 3 ani, trupa ne-a dovedit că nu doar albul şi negrul sunt relevante, ci şi toate nuantele de gri care reprezintă puntea dintre cele doua extreme: muzica electronică şi cea rock.

14 Martie este seara premierelor, o seară în care Gray Matters, aflată pentru prima oarp în rol principal, va acapara scena şi îşi va pune amprenta 100% asupra acestui eveniment. Cu ocazia acestui concert vom putea urmări pentru prima data videoclipul piesei " B I P O L A R" şi ne vom putea bucura alături de invitaţii lor.
 
Despre << BIPOLAR >>

"Menit să scoată la lumina, să scuture, să spargă şi sa distrugă ca mai apoi să reconstruiască, videoclipul descompune vizual latura schizoida a personalitaţii tulburate de paradoxuri, angoase şi frici iraţionale. Incapabili să repereze o demarcaţie fixa între realitate si propriile constructii mentale, între stabil şi fluctuant, între cine vorbeşte şi cine ascultă, Gray Matters ne oferă o serie de imagini aparent disfuncţionale dar care, regenerându-se perpetuu, într-un mod paradoxal, reuşesc să obţina o imagine clară a unei minţi indefinite." Gray Matters

Gray Matters e imbinarea a 4 materii gri, fiecare cu un stil şi un caracter propriu, care se încăpătânează să aducă mereu ceva nou pe scenă, în sala de repetiţii sau în studio. Muzica lor poate fi definită drept o căutare permanentă de modalităti de expresie a stărilor de spirit prin muzica. Motiv pentru care, rezultatul final e mereu în schimbare, mereu definit printr-o altă îmbinare fină de sunete, ca pe o paletă cromatică muzicală care acoperă un spectru larg de elemente sonore si de emoţii.

Bilete se găsesc aici.

Share pe Facebook