KOOL WTF HIP

Holograf anunţă ”Unplugged la Teatru”

Evenimentul are loc în octombrie la TNB, Bucureşti

Emoţie, momente magice, concert de gală, exclusivist - acestea sunt cele mai potrivite cuvinte care ar putea să descrie evenimentul ”Unplugged la Teatru”, din 16 octombrie 2017, de la Teatrul Naţional Bucureşti, oferit de Holograf.

În cadrul celor două ore de spectacol, cei 5 muzicieni şi invitaţii lor vor pune în valoare frumuseţea şi simplitatea instrumentelor acustice, într-o atmosferă intimă, cu public de elită.

După 18 albume lansate, sute de concerte şi 40 de hit-uri cântate la radio, cei 5 muzicieni ne-au desfătat la începutul anului cu un concert inedit la Sala Palatului, ”Vedere de la Costineşti”.

Presărat cu amintiri din vremurile în care aveau şi câte 100 de concerte seară după seară, spectacolul din martie a avut şi invitaţi, între care unul cu un aport incontestabil la povestea trupei, Gabriel Cotabiţă. Momentele unplugged din cadrul acestui concert au fost aplaudate îndelung şi au stârnit emoţia publicului.

În luna iunie, Holograf a impresionat din nou audienţa, de data aceasta prin spectacolul ”Ca pe vremuri”, de la Arenele Romane, în cadrul căruia a cântat alături de alte două trupe legendare ale rockului românesc, Iris şi Compact.

Acum, iată că trupa Holograf ne pregăteşte o altă poveste frumoasă, ”Unplugged la Teatru”.

Sunt ani buni de la concertul unplugged “Patria” şi credem că a venit momentul să ne mai întoarcem o dată la simplitatea instrumentelor acustice. Vă invităm pe 16 octombrie la Teatrul Naţional, a cărui nou renovată sală sperăm să inspire un plus de eleganţă proiectului nostru unplugged. Vor fi piese şi noi şi vechi dar, cu sigurantă, muzică frumoasă”, promit membrii Holograf.

Biletele se găsesc pe iabilet.ro şi la Teatrul Naţional Bucureşti.

Share pe Facebook