KOOL WTF HIP

Holograma lui Dio a cântat vara trecută la Wacken

N-ar trebui să mai avem nici cea mai mică indoială că trăim in viitor.

Cea mai mare surpriză a festivalurilor din vara lui 2016 a fost fără îndolaiă prezenţa hologramei regretatului Dio, hologramă care a cantat We rock live alături de vechi colegi de trupă.

Sunt foarte mândră de performanţa pe care echipa şi trupa noastră a realizat-o in această seară. A fost un moment plin de emoţie” a declarat Wendy, văduva lui Dio.

Pentru realizarea acestei holograme, firma Eyelussion a muncit un an intreg.

Este pentru prima oară când o holograma cantă cu o trupa live. Practic am deschis o noua lume, în care muzica nu moare niciodată. Chiar şi pentru o noapte, am reuşit să vă ducem într-un loc magic

Chitaristul lui Dio, Craig Goldy spune că abia aşteaptă să repete această incredibilă experienţă şi că speră că la anul să facă un turneu cu holograma lui Dio.

Ideea de a readuce “la viaţă” muzicieni morţi sub formă de holograme nu este nouă.

Tupac a fost primul teleportat la festivalul Coachella în 2012, la 15 ani după ce a fost ucis.

De tratamentul personajului biblic Lazar, au mai beneficiat Frank Sinatra, Elvis Presley, rapperul Eazy-E şi, bineinţeles, Michael Jackson.

Rockul înseamnă viaţă, carne, sânge, sudoare, emoţie.

Cât de ok este de fapt acest proces tehnologic de zombificare şi cât de mult are el legatură cu valoarea amintirilor despre cei dragi care nu mai sunt printre noi, este cu siguranţă un subiect care va naşte multe controverse.

Până si Wendy Dio a spus că a fost bizar să-şi revadă soţul pe scenă.

Share pe Facebook