KOOL WTF HIP

Implant Pentru Refuz lansează noul single „Între-deschis”, în colaborare cu Adrian Despot

Află care sunt datele de turneu ale trupei în Romania

Implant Pentru Refuz lansează în această primăvară noul single Între-deschis printr-un turneu naţional care va poposi în mai multe oraşe. Melodia este primul extras de pe noul album al trupei, acesta fiind anunţat pentru începutul anului 2019.

Implant Pentru Refuz anunţă o colaborare specială pentru noua melodie, Între-Deschis.  Este vorba despre Adrian Despot, solistul formaţiei Viţa de Vie.

"Cu Adrian ne leagă o prietenie veche, care a început prin 2001, odată cu înregistrarea albumului Oameni Fără Fetze. Adi a realizat atunci o variantă acustică a melodiei  În interior, care ne-a rămas în suflet", Implant Pentru Refuz.

Noul single al trupei tratează zona gri dintre gânduri, concepte şi universuri antagonice, dintre trecut şi viitor, situându-se în tărâmul dintre vis şi realitate. Melodia va fi însoţită de un videoclip, realizat de către vechii colaboratori ai trupei, Electronic Rezistance.

Turneul de lansare va debuta pe 28 februarie la Bucureşti cu un concert în Expirat Halele Carol avându-i ca invitaţi pe Sunet Fin şi va continua în următoarele oraşe:

Constanţa / CLUB 13 / 1 Martie
Buzău / Cafeneaua Artistilor Buzau - Casa celor 7 Arte 2 Martie
Râmnicu Vâlcea / ABY STAGE BAR / 3 Martie
Timişoara / Reflektor Venue / 8 Martie
Craiova / Cult Music Club / 9 Martie
Petroşani / Barock Petroşani / 10 Martie
Baia Mare / Shadows ROCK BAR / 16 Martie
Oradea / Moszkva Kávézó / 17 Martie
Braşov / Rockstadt / 23 Martie
Târgu Mureş / Clubul Presei/ 24 Martie
Cluj Napoca / Flying Circus Cluj / 30 Martie
 

Share pe Facebook