KOOL WTF HIP

Iris - scandalul continuă: gestul neelegant al lui Cristi Minculescu

”E la fel de prăfuit ca înainte, întotdeauna strică ceva” Nelu Dumitrescu despre Cristi Minculescu

Scandalul continuă în Iris. N-a fost suficient că vocalistul Cristi Minculescu a părăsit trupa împreună cu basistul Doru Borobeică şi chitaristul Valter Popa, ci a luat şi numele.

Noua formulă în care Minculescu & Co. cântă se numeşte Iris 4 Ever, fapt care nu va face decât să nască o confuzie şi mai mare în rândul fanilor.

Acest aspect a reuşit să-l enerveze foarte rău pe membru fondator al trupei, toboşarul Nelu Dumitrescu:

Minculescu e la fel de prăfuit aşa cum era şi înainte, asta e felul său, întotdeauna strică ceva, de aceea n-o să facă nimic, niciodată. Marca e la mine, numele Iris e copilul meu. Adun toate aceste probe pentru că trebuie să răspundă în instanţă pentru ilegalitate pe care o face. Ştie că nu are voie şi încalcă regulile cu bună ştiinţă având un interes. Gata, nu-l mai las să-şi bată joc!”, a declarat acesta pentru Libertatea.

Reacţia lui Minculescu nu s-a lăsat aşteptată, acesta considerându-se îndreptăţit să poarte folosească numele trupei: ”Adevăratele poveşti de dragoste nu se încheie niciodată. Punem virgulă, nu punct unei istorii ce se scrie acum,din linia întâi. Ţine minte…sfârşitul nu-i aici!

Luna octombrie ne aduce şi primele concerte ale celor două trupe, respectiv Iris 4 Ever va cânta pe 7 octombrie, iar Iris pe 27 octombrie.

Sursă: Libertatea

Share pe Facebook