KOOL WTF HIP

Islandezii Sigur Ros anunţă ecranizarea filmului Inni, la un eveniment anti-Trump

Eventualele încasări se vor dona American Civil Liberties Union pentru a rezista politicilor actualului preşedinte ales al Statelor Unite

Se pare că este o modă, c-a devenit trendy, să faci evenimente împotriva preşedintelui ales al Statelor Unite, Donald Trump.

Audioslave s-a reunit în ianuarie, după o pauză de 10 ani, să cânte la evenimentul împotriva numirii lui Trump în funcţia de preşedinte, Roger Waters visează la o concert The Wall la graniţa dintre SUA şi Mexic, chitaristul Metallica, Kirk Hammett, se bagă şi el în seamă că portocaliul de la Casa Albă spune că încălzirea globală este o gogoriţă inventată de chinezi, Moby s-a transformat în hipiotul din Beavis & Butt-Head, varianta nevrotică şi exemplele pot continua.

Uite c-a venit şi rândul islandezilor Sigur Ros, care vor să re-ecranizeze proiecţia Inni, pe strada Clinton, în Portland, Statele Unite.

Deşi evenimentul este gratis, trupa încurajează totuşi donaţiie, acestea urmând să fie direcţionate către American Civil Liberties Union pentru a rezista politicilor actualului preşedinte ales al Statelor Unite.

Inni a fost filmat în 2011 la Alexandra Palace la Londra, timp de două nopţi, are 75 minute şi este opera regizorului Vincent Morissett.

Proiecţia a fost iniţial filmată HD, trasferată pe 16 mm şi din nou refilmată, regizorul utilizând diferite filtre şi obiective pentru a da un aspect puteric peliculei alb-negru.

Morissett a lucrat şi cu Arcade File la Miroir Noir.

Share pe Facebook