KOOL WTF HIP

Jarvis Cocker de la Pulp şi liderul Suede, Brett Anderson, s-au pus pe lansat cărţi

Ambele legende ale brit-pop-ului britanic au semnat weekendul trecut

Mai multe edituri britanice au participat în această săptămână la o licitaţie la Londra pentru publicarea a două carţi care urmează să apară şi care sunt scrise de legendele brit-pop-ului britanic, liderul Pulp, Jarvis Cocker şi front-man-ul Suede, Brett Anderson.

Cartea lui Cocker se numeşte This Book is a Song şi nu este tocmai o carte de memorii, ci mai de grabă una în care acesta vorbeşte despre experienţa personală a creativităţii, o autobiografie în care vom găsi poze şi diverse ilustraţii, plus câteva eseuri.

Coal Black Mornings, cartea lui Brett Anderson este însă una de memorii prin excelenţă. Aici vom afla cum l-a afectat pe liderul Suede moartea mamei sale, precum şi despărţirea de fostul său iubit şi coleg de trupa, Justine Frischmann. De asemenea, vom mai afla despre rivalitatea acestuia cu Damon Albarn [Blur, Gorillaz].

Editura care va publica cartea lui Anderson a declarat că aceasta este atât de bună. c-ar fi publicat-o, oricine ar fi fost autorul.

Coal Black Mornings va apărea în primăvara anului viitor pentru a coincide cu aniversarea a 25 ani de la lansarea primului album Suede.

Sursă: BBC

 


 

Share pe Facebook