KOOL WTF HIP

Jazz-man-ul momentului, Gregory Porter, cântă la Bucureşti

Muzicianul are 6 premii Grammy

Loudcity prezintă Gregory Porter. Concertul va avea loc la Sala Palatului din Bucureşti, duminică 22 aprilie, de la ora 20.00. Porter aduce în premieră în România piese de pe noul său album, Nat King Cole & Me. Costul unui bilet începe de la 59 ron.

Nat King Cole & Me, cel de-al cincilea album al lui Gregory a fost lansat în octombrie 2017. Cu ajutorul lui Vince Mendoze, câştigător a 2 premii Grammy cu London Studio Orchestra şi a band-ului format din pianistul Christian Sands, basistul Reuben Rogers şi tobarul Ulysses Owens, Porter rearanjează pe Nat King Cole & Me piese ca: Mona Lisa, L-O-V-E, Nature Boy, The Christmas Song sau Smile.

Voiam să facem un concert mare. Şi frumos. De jazz. Coincidenţa a făcut ca în momentul în care mă gândeam la un artist să îmi treacă pe la urechi o piesă care anunţa apariţia noului disc Gregory Porter. Combinaţia Porter & Nat King Cole mi s-a părut că se îmbină perfect cu ce aveam eu în cap. Şi iată că pe 22 aprilie, la Sala Palatului se întâmplă toată nebunia asta. Gregory Porter ne aduce în premieră piese de pe noul său album” afirmă Kirk, Music Manager Loudcity.fm.

Pentru Porter, influenţa lui Cole asupra vieţii sale are rădăcini adânci. Atunci când Ruth Porter a auzit pentru prima oară cântecul Dreamboat (compoziţia lui Gregory), a exclamat ”Băiete, cânţi asemeni lui Nat King Cole.” A fost momentul în care Gregory a căutat în colecţia mamei albumele lui Nat King. “Nu a mai existat cineva ca el. A lăsat în urma sa o muzică imensă.” afirmă Gregory cu entuziasm. “E aproape firesc că m-am întors la inspiraţia mea şi la ceea ce pentru mine înseamnă acasă. Adică mama, muzica gospel şi Nat King Cole” spune Porter.

Odată cu lansarea albumului, Gregory se bucură şi mai mult de aprecierea celor din industrie, fiind considerat de către New York Times jazz-man-ul momentului. Nu doar vocea sau muzica sa incredibilă au fost un factor hotărâtor, ci şi faptul că muzicianul a împărţit scena cu nume ca Van Morrison, Wynton Marsalis, Dianne Reeves, Nicola Conte, Christian McBride, Kenny Barron, Buster Williams şi David Murray.

”Uneori nici nu apuc să mă bucur de toată energia de la concerte, aplauzele publicului, mai ales la acele spectacolele unde am împărţit scena cu muzicieni legendari ca Wynton sau Herbiespune Porter, ”Ei au fost cei care m-au primit cu braţele deschise şi mi-au oferit atâta dragoste, lucruri la care nici nu aş fi visat cu ani în urmă”.

Pe 22 aprilie, la Sala Palatului din Bucureşti, Gregory Porter cântă în premieră piese de pe noul album, Nat King Cole & Me, dar şi cântecele sale cunoscute de pe albume ca Take Me To The Alley, Liquid Spirit, Water, Be Good.

Biletele pentru concert se găsesc in format electronic pe www.iabilet.ro şi în reţeaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman şi pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara.

Share pe Facebook