KOOL WTF HIP

Liderul Trans-Siberian Orchestra, Paul O'Neill, a murit accidental din cauza unei prescripţii medicale

Raportul autopsiei a dezvăluit că O'Neill avea probleme cu inima, hipertensiune arterială şi o întărire moderată a artelelor

Conform TMZ, Paul O'Neill, creatorul proiectului de multi-platină Trans-Siberian Orchestra, a murit intoxicat în urma unei prescripţii medicale: medatona, codeină, diazepam, doxymalină.

Raportul autopsiei a dezvăluit că O'Neill avea probleme cu inima, hipertensiune arterială şi o întărire moderată a artelelor. Examinatorul medical a declarat că moartea liderului Trans-Siberian Orchestra a survenit accidental.

O'Neill a murit în aprilie la vârsta de 61 ani, iar conform comunicatului de presă emis de Trans-Siberian Orchestra acesta a decedat în urma unor afecţiuni cronice.

Trans-Siberian Orchestra s-a format în urma destrămării trupei power metal din Florida, Savatage, şi a scos nu mai puţin de nouă albume.

În 20 ani de la primul album, Trans-Siberian Orchestra a cântat în numai puţin de 1800 de show-uri pentru peste 14 milioane de fani, cu încasări de peste 625 milioane $ şi vânzări de peste 12 milioane materiale albume şi DVD.

În 2009, Billboard Magazin a plasat Trans-Siberian Orchestra pe locul 25 în Top Touring Artists Of The Decade.

Sursă: Blabbermouth

Share pe Facebook