KOOL WTF HIP

Linkin Park a dat un comunicat oficial privind sinuciderea colegului lor, Chester Bennington

"Inimile noastre sunt frânte"

"Încă suntem şocaţi şi în momentul de negare al celor întâmplate. Ai influenţat vieţile multor oameni. Mult mai multe decât îţi poţi da seama. În ultimele zile am simţin empatia şi sprijinul foarte multor oameni prin reacţiile lor publica sau private. Soţia ta, familia ta vrea ca lumea să ştie c-ai fost cel mai bun soţ, fiu şi tată. Nimic nu va mai fi la fel fără tine.

În toţi anii pe care i-am petrecut împreună, entuziasmul tău a fost mereu contagios. Absenţa ta lasă un gol imens, vocea ta puternică, ambiţia, creativitatea, generozitatea şi umorul tău ne vor lipsi. Demonii tăi care nu te-au răpit au fost mereu prezenţi în viaţa ta. La urma urmei, despre ei ai cântat, făcând atât de mulţi oameni să te iubească. I-ai afişat fără teamă şi acest fapt ne-a şi adus împreună, ne-a şi învâţat să fim mai umani.

Pasiunea noastră pentru a compune şi a ne cânta muzica este de nestăvilit. Nu ştim pe ce drum urmează să mergem ca trupă, dar ştim cu siguranţă că viaţa noastră a fost mult mai frumoasă avându-te în preajmă. Mulţumim pentru darul tau.
Te vom iubi mereu şi o să ne lipseşti. Asta până când ne vom întâlni din nou!

Linkin Park
"

Chester Bennington s-a sinucis pe 20 iulie în casa sa din Palos Verdes în apropiere de Los Angeles.

Sursă: Blabbermouth
 

Share pe Facebook